dimarts, 10 de març de 2015

Implica't+ amb la 50a Escola d'Estiu Rosa Sensat 
A partir d'avui ja pots matricular-te a la 50a Escola d'Estiu, que se celebrarà de l'1 al 8 de juliol a Barcelona. Serà una escola que comptarà amb la participació de 230 formadors, 41 ponents i 6 artistes, entre els quals destaquen l'expresident de l'Uruguai, José Mujica, l'oceanògrafa, biòloga investigadora, Josefina Castellví, el naturalista, Martí Boada, la Comissionada de la Comunitat Econòmica dels Estats de l'Àfrica Occidental pel desenvolupament humà i el gènere, Adrienne Diop, els exministres d'educació, Josep María Maravall i Ángel Gabilondo, l'economista Vicenç Navarro, el científic Jorge Wagensberg, l'historiador Josep Fontana, el ballarí Cesc Gelabert, i el cantant Joan Manuel Serrat.
Les persones que assistiu a l'Escola, s'esperen unes 3.000 de més de 30 països, podreu escollir entre un total de 104 tallers, 95 cursos i espais d'intercanvi, 18 taules rodones, 9 converses, i una Jornada Internacional d'Educació Infanti "La força dels més petits" que se celebrarà el dissabte 4 de juliol al CosmoCaixa de Barcelona.
Els espais on es realitzaran les activitats seran el Parc de la Ciutadella, l'escola Pere Vila, els instituts Verdaguer i Pau Claris, l'Espai Francesca Bonnemaison, Born Centre Cultural, el Pavelló Esportiu Ciutadella, el Sant Jordi Club i el Parlament de Catalunya.
Totes les persones que participen a la 50a Escola d'Estiu ho fan gratuïtament, cosa que ha permès que la matrícula sigui a meitat de preu de la dels altres anys (socis 48€, subscriptors revistes de Rosa Sensat, 54€, i públic en general, 60€). 
Pots consultar el programa i matricular-te:

Presentarem el projecte Implica't+, en format de tallers, els dies 6,7 i 8 de juliol de 10 a 12 del matí. Us hi esperem a tots!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada