dimecres, 20 d’abril de 2016

Sota l'acàcia transcrit a braille

Us presentem la nostra estrella d’aquest Sant Jordi, el conte Sota l’acàcia transcrit a Braille.
Això ha estat possible gràcies a la generositat del Sr. Manel Eiximeno Moreso, director CRE ONCE Barcelona. 
L’ONCE, ha transcrit al sistema braille el conte Sota l’Acàcia, una iniciativa de 54 docents dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida que treballen el projecte Implica't+ amb els principis de la Carta de la Terra
Amb aquesta transcripció es vol apropar el codi de lecto escriptura braille, als lectors més joves, ja que malgrat que no el llegiran, perquè no són cecs, sí que el coneixeran, ja que podran veure’l i tocar les adaptacions en relleu, que s’han realitzat de dues de les imatges del conte.
Un cop realitzada la transcripció aquest conte està a disposició de tots els nens cecs de Catalunya, ja que forma part del fons bibliogràfic en català de llibres que transcriu a braille l’ONCE. Aquest fons, que té milers de títols, el poden gaudir de forma totalment gratuïta els afiliats de la Institució i tots els alumnes que reben suport educatiu per part dels diferents equips de professionals que els donen recolzament de forma inclusiva en els centres educatius on estan matriculats.
A Catalunya més de 1.190 alumnes reben aquest suport per part dels mestres i professionals específics del CREDV/CRE ONCE Barcelona, 54 dels quals a la demarcació de Lleida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada