dimarts, 20 de novembre del 2018

Implicats amb Unesco Tortosa




Ens complau anunciar-vos que l’equip Implica’t+, creat el curs 2011-2012, en el que hi treballem actualment 40 docents, i l’Associació d’amigues i amics de la Unesco de Tortosa, creada l’any 1990, hem decidit iniciar un procés de col·laboració per impulsar iniciatives, objectius i reptes relacionats amb l’educació i els projectes Unesco.
Gràcies a Unesco Tortosa vam poder conèixer personalment al Sr. Federico Mayor Zaragoza, que ens va impulsar a treballar els principis de la Carta de la Terra a les aules. D’aquí va néixer el projecte Implica’t+ amb la Carta de la Terra, finalista autonòmic del Premi Acció Magistral 2015,  guanyador del VII Premi Impuls d’Innovació Educativa i del IX Premi Federico Mayor Zaragoza.
Cinc anys desprès, continuem elaborant materials didàctics, recollint experiències, organitzant jornades d’escoles solidàries i publicant contes escrits en diferents llengües i  en Braille.
La nostra prioritat és, en aquests moments, aconseguir que el Departament d’Ensenyament inclogui La Carta de la Terra a nivell curricular, per la qual cosa comptem amb el suport dels companys d’Unesco Tortosa i del mateix Federico Mayor Zaragoza.
Tots els implicats estem molt satisfets amb aquesta col·laboració, i esperem retrobar-nos, com cada any, en l’acte de lliurament del Premi Federico Mayor Zaragoza. Un acte que ens permet aprendre, millorar, gaudir i carregar piles per continuar treballant amb la mateixa il·lusió del primer dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada